interton logo

Boggie a bécsi Eurovíziós Dalfesztivál döntőjében!

A hatvanadik Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot képviselő Csemer Boglárka, Boggie a „Wars For Nothing” című számával bekerült a verseny szombaton rendezendő döntőjébe!

 

Az MTI arról számolt be, hogy Boggie a fellépés utáni sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy kifejezetten hálátlan feladatnak érezte a szerb induló táncolós bulihimnusza után elénekelni a saját, jóval lassabb és nyugodtabb hangulatú dalát. Azt is elmondta, hogy neki nem a háttérvetítés vagy a körítés számít, hanem hogy az üzenete eljusson az emberekhez. A sajtótájékoztatón a kérdések után eldőlt, hogy a továbbjutó versenyzők a műsor első vagy második felében lépnek fel.


A magyar induló az adás második felében léphet színpadra, ami kifejezetten jó hír, mivel a késői szereplés jóval több figyelmet és szavazatot is jelenthet az elszámolásnál.


Nagyon örülünk és szívből gratulálunk Boggie sikeréhez!


Boggie az INTERTON Group által forgalmazott QSC magyarországi endorsere és ebben a minőségében lépett fel a nemrég lezajlott QSC Road Show 2015 több hazai állomásán is!

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang- és fénytechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com