interton logo

QSC Road Show 2015: ismét országos siker!

Az 1968-ban alapított QSC (Costa Mesa, California) a világ egyik vezető professzionális hangtechnikai gyártója. Termékei között erősítőket, aktív és passzív hangsugárzókat, line array rendszereket, rendszerprocesszorokat és hálózati audio rendszereket egyaránt találunk. A QSC nemzetközi elismertségét és sikereit a megbízhatóság és a teljesítmény folyamatosan új szintre emelésének köszönheti, amelyet az úttörő technológiák fejlesztésén keresztül ért el.

 

Április 16. és május 7-e között öt magyarországi nagyvárosban (Miskolc, Siófok, Győr, Pécs, Békéscsaba) zajlott a qsc.hu által szervezett „QSC Road Show 2015”.

 
Az eseménysorozat a QSC PLD erősítőt, a K és KW aktív hangsugárzókat, az AP-5122m színpadi monitort - és a 2015-ös év eddigi legnagyobb attrakciójaként - a TouchMix érintőképernyős keverőpultot mutatta be.


A zenészek, hangtechnikusok, DJ-k és a professzionális hangtechnika iránt érdeklődők népes tábora számára - valamennyi helyszínen - a qsc.hu szakértői mutatták be az eszközöket.


A road show állomásain a qsc.hu endorserei, Pély Barna és Csemer Bogi BOGGIE működtek közre és élő koncertek keretében, személyesen mutatták be az eszközök tudását.


Az INTERTON Group 2006 óta kizárólagosan képviseli és forgalmazza a QSC termékeit Magyarországon.


Balogh Géza (INTERTON Group ügyvezető):

„Büszkék vagyunk rá, hogy 2006 óta igen jelentős eredményeket értünk el a QSC-vel. Kizárólagos magyarországi forgalmazóként az a dolgunk, hogy a lehető legtöbb emberrel megismertessük a QSC eszközeit. A QSC-ről mindent elmond az, hogy olyan zenészek, mint Pély Barna, vagy az idei DAL 2015 győztese, Csemer Bogi is a QSC-t választották. Az ilyen országos események mindig megerősítenek minket abban, hogy a hazai vevők nagyon igényesek és nyitottak a legjobb eszközökre!”

rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang- és fénytechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com