interton logo

ALLEE Bevásárlóközpont

Az ALLEE Budapest budai oldalának egyik legnívósabb bevásárlóközpontja és közösségi intézménye, mely három bevásárló és két parkoló szinten várja látogatóit.

 Az egész épületet - a parkoló szinteket is beleértve - behálózza a központi 100V-os elven működő, információs hangosítási rendszer, mely a tűzjelző és a szénmonoxidszint figyelő rendszerrel is kapcsolatban áll.

A hatalmas belső terekkel rendelkező épület professzionális hangosítását nagy teljesítményű, függesztett és oldalfali hangsugárzókkal, a főbejárat hangellátását vállalatunk saját fejlesztésű termékcsaládjával, az IVS vonalsugárzóval oldotta meg az INTERTON Group. 1. Helyszín: Budapest
 2. Telepítés éve: 2009
 3. Kategória: bevásárlóközpont, áruház
 4. Telepített rendszerek: épülethangosítás, pro audio
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang- és fénytechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com