interton logo

GROUPAMA Aréna

Az új FTC Stadion esetében a lelátók és a fejépület közforgalmú területeinek hangosítási rendszer tervezése és telepítése volt az INTERTON Group feladata. Az előzőekhez tartozik az épületben lévő Fradi múzeum és a játékos kijáró egyedi hang- és audiovizuális rendszere is. Fontos kritérium volt a gazdaságosság, ugyanakkor a minden szempontból jól használható rendszer kiépítése. A rendszerek tervezése során fokozott figyelemmel voltunk a létesítmény multifunkcionális kihasználhatóságának szempontjaira és azok biztosítására. 1. Helyszín: Budapest
 2. Telepítés éve: 2014
 3. Kategória: sportlétesítmény/rendezvényhelyszín
 4. Telepített rendszerek: épülethangosítás, pro audio, interaktív kijelző, megjelenítő rendszerek (projektor)
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang- és fénytechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com