interton logo

Keleti Pályaudvar

Magyarország vasúti közlekedésének legfontosabb csomópontja a Keleti Pályaudvar.  Mindannyian tapasztalhattuk már a pályaudvarok hatalmas hangzavarát, ezért volt különösen nagy feladat olyan hangrendszer tervezése és telepítése, amely a rendkívül zajos és egyben visszhangos környezet ellenére is jó beszédérthetőséget biztosít. Külön feladat volt a hangrendszer vezérlésének összekapcsolása a pályaudvar új utas tájékoztató rendszerével. A pályaudvar hatalmas méreteit mi sem jelzi jobban, mint az, hogy a legtávolabbi hangosított pont 450 méterre van a központi elosztótól. A feladat megoldásához az INTERTON Group szaktudása, számítógépes modellezési jártassága és a speciális eszközei (pl. szabadalmaztatott IVS vonalsugárzók, nagy kapacitású hálózati audio rendszer) is elengedhetetlenek voltak. 1. Helyszín: Budapest
 2. Telepítés éve: 2014
 3. Kategória: közlekedés
 4. Telepített rendszerek: IVS, épülethangosítás
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang- és fénytechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com