interton logo

Pesti Vigadó

A Pesti Vigadó prémium minőségű hang-, vizuál- és fénytechnikai, valamint színpadgépészeti rendszerek tervezésével és telepítésével bízta meg az INTERTON Group -ot. Alapfeltétel és minimális igény volt, hogy a rendszer az elérhető legjobb hangminőségben szolgálja ki a Vigadó rendezvényeit, vendégeit. Ennek érdekében a díszteremben, a kiállítótérben és a konferenciateremben, valamint a színházteremben (kamaraterem) a jelenleg elérhető legmagasabb színvonalú eszközökből álló rendszert terveztünk és építettünk. 1. Helyszín: Budapest
 2. Telepítés éve: 2014
 3. Kategória: kulturális létesítmény
 4. Telepített rendszerek: pro audio, megjelenítő rendszer (projektorok), színpadvilágítás, színpadgépészet, AV jeltovábbítás, mozi
rendszerepites disztribucio ivs digitalis-kreativok interton-egyetem
Az 1990-ben létrehozott INTERTON Group hang-, fény-, színpad-, vizuál- és vezérléstechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával, valamint az ezekhez szükséges világszínvonalú termékek kereskedelmével foglalkozik.
Az INTERTON Group saját fejlesztésű és gyártású hiperkardioid vonalsugárzója, az IVS, a visszhangos terek hangosításának egyik legfejlettebb eszköze a világon.
Az INTERTON Group szakmai, szervezeti és jogi értelemben is felkészült a magánjellegű, vállalati, önkormányzati és állami megbízások teljesítésére, Magyarországon és külföldön egyaránt.
Büszkék vagyunk rá, hogy vállalatcsoportunkat Magyarország piacvezető hang- és fénytechnikai vállalatai között tartják számon.

Kapcsolat

 • INTERTON Group
 • Címünk:
  1119 Budapest, Major utca 63.
 • Telefon:
  +36 1/371-2040 (Munkaidőben hívható)
 • Fax:
  +36 1/371-2041
 • E-mail:
  info@intertongroup.com